26 de gener 2009

Bacallà amb llengua de bou, llenegues i shitake


Una recepta ràpida i que resulta molt eficient que vaig fer el diumenge passat.

- Bacallà

- Cebes

- Alls

- Vi blanc sec

- Bolets. En aquest cas, llengua de bou, shitake i llenegues.


En una cassola de terrissa hi posem oli i els alls tallats a làmines, quan estan daurants els retiro i reservo. Tot seguit hi sofregirem la ceba tallada a làmines finetes, un cop està a punt de fer-se, hi afegeixo els bolets tallats a trossos i que previament ja estan passats per la paella (jo en aquest cas vaig treure una de les bosses de bolets que tenia al congelador i que ja tenia cuits).

Un cop ben cuit, i afegeixo un got de vi blanc i que redueixi.

Rectifiquem de sal.

Mentrestant enfarino els trosso de bacallà i els passo per la paella i ho afegiré tot seguit a la cassoleta.

Al damunt hi posaré pebre vermell i els alls fregits i deixarem que faci xup xup una estoneta tot plegat.

....i yatá!!!!