03 de novembre 2008

Pluja, llenegues podrides i Camagrocs (Moixernons)

Aquest cap de setmana tot i la pluja, hem trobat bolets, molts de podrits, sobretot les llenegues, pero per fi ja hi ha camagrocs (a ca meva li diem moixernons).







2 comentaris:

s.torner ha dit...

Hola company boletaire! Sóc un recent aficionat a buscar quelcom q no sigui rovelló i ampliar els meus petits coneixements del bolet. Ara resulta que la meva dona i jo coenixem la llanega i fins i tot la collim en quantitats...pero.....com es cuina??? Em podries recomanar alguna recepta? s'han de "pelar" abans de cuinar?? que dolenta es la ignorància...Mercès per avançat!!!!!!! Enhorabona pel blog.

Ivan Rovira ha dit...

Bon dia amic boletaire.
He intentat escriure al teu blogg però m'ha sigut impossible. Espero que tornis a entrar al meu i llegeixis aixó.
La llenega bàsicament me la menjo a la planxa o a la brasa (si tens més sort que jo i tens llar de foc). Només hi poso sal i pebre al gust, res més.
També està molt i molt bona amb Vedella amb suc o acompanyant altres carns.
L'altre dia em van passar una recepta de salsa de bolets per afegir a la pasta que està per llepar-se els dit. A veure si la penjo al blogg o em passes el teu email i te l'envio.
Imaginació al poder....
Salut i llenegues!!!