17 de novembre 2008

Salsa de Bolets amb Spaguetti ... o carn o ....

SALSA DE BOLETS AMB SPAGUETTIS / CARN o el que sigui

Ingredients per 4 persones:
- 4 Cebes
- 500 gr. llenegues i/o barreja de bolets
- 2 tetabricks de Crema de llet o crema de llet d'avena (Botiga de productes naturals)
- Sal
- Pebre
- Una mica de Nou moscada

Talla la ceba fineta i ben passadetes per la paella.
En una altre paella fregim alguna llenega que reservarem a part per posar al damunt del plat al finalitzar-ho.
La resta les passem ben passades pero que no quedin seques i ho ajuntem tot amb la ceba, un pessic de nou moscada i 1 tetabrick de crema de llet i ho passem pel túrmix en un pot.
Ho tornem a la paella junt amb l'altre pot de crema de llet i que bulli 5 minuts i tirar-ho al damunt de la pasta / carn o el que sigui i aleshores hi afegim al damunt les llenegues tallades a làmines per adornar.

K'aprufitti

3 comentaris:

josep-andreu ha dit...

ho provaré.
però la crema de llet no domina molt el gust?
Un cop n'hi vaig posar a la salsa de ceps, i .mm..nn.. no m'acaba de convèncer...

Anònim ha dit...

Aquest cap de setmana ho provaré, segur. Ja et comentaré com a anat.
Segueix publicant aquestes bones receptes.

Albert

Ivan Rovira ha dit...

En aquest plat la Crema de llet és una mica necesaria. No n'acostumo a tenir a la nevera pero aquí va bé per lligar-ho tot.
Prova-ho i sino compres la d'Avena que m'ho va recomanar ma mare.
Apali, salut i k'aprufitti